Om
Grafikstudions Flickr fotografi sida
Grafikstudion på Facebook
Grafikstudion på Google +
Fotograf Hudiksvall -Peter Engström

Om Grafikstudion

- Fotograf Hudiksvall

& Söderhamn


Grafikstudion är ett ungt företag med lång erfarenhet. Inriktningen är fotografi för reklam, fastighetsmäklare, bröllopsfoto, porträtt och produktfoto.Jag heter Peter Engström och driver Grafikstudion. Företaget startades 2013 men erfarenheten har jag samlat på mig som anställd inom reklam/fotobranschen sedan 2001.


Jag har två busiga pojkar tillsammans med min fru Linn och de tar upp mycket av min lediga tid.


Jag brinner för fotografi och kameran hänger alltid med mig. Efterbehandlingsarbetet, bildretuscher, montage och bildmanipulationer är också något jag gillar. Många bilder görs för att säljas på bildbyråer på internet. Allt bildmaterial du ser på den här sidan är såklart skapat av mig.


Design och layout av trycksaker m.m är något jag sysslat med professionellt sedan 2001 men redan innan var det ett stort intresse.


Företaget finns i Lindefallet mellan Hudiksvall och Söderhamn men jag jobbar  där jobben finns, så även om du inte bor i Hälsingland ska du inte vara rädd att anlita mig för ditt nästa projekt.


Behöver du en fotograf i Hudiksvall, Söderhamn eller nån annanstans i Hälsingland? Slå en signal på 070-3462545 eller maila mig på  peter@grafikstudion.com


Grafikstudion är medlem i i Svenska Fotografers Förbund och är godkänd för F-skatt.


Ett bildurval

Copyright © Alla bildrättigheter tillhör Grafikstudion. Vill du använda någon av bilderna? -Kontakta Grafikstudion.